Izvođač radova koji se sukobio s Ivoševićem prijavljen, predan u pritvor pa pušten

Foto: Dalmacija Danas

Preksinoć je u Splitu došlo do sukoba dogradonačelnika tog grada Bojana Ivoševića i izvođača radova s Gripa Ante Bešlića. Podsjetimo, verbalni obračun između Ivoševića i Bešlića traje već duže vrijeme, a intenzivirao se prije nekoliko dana, kad je Bešlić nastavio radove na zemljištu u Glagoljaškoj ulici, gdje navodno planira srušiti i zaštićeno stablo. Ivošević, Bešlić i investitor Igor Kraljević su se svađali na ulici, pa su i investitor i dogradonačelnik odvedeni na razgovor u policiju.

Do novog incidenta došlo je preksinoć, a zbog njega je uhićen izvođač radova Ante Bešlić. Policija je Bešlića uhitila jučer na području Muća, nakon što ga je Ivošević prijavio za prijetnju. 

Kazneno prijavljen za prijetnju, predan u pritvor pa pušten

Potom su iz splitske policije priopćili da su policijski službenici dovršili kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom (Bešlićem) zbog osnovane sumnje da je svojim ponašanjem ostvario obilježja kaznenog djela prijetnje na štetu 34-godišnjakinja (Ivoševića). Dodali su i kako je uz kaznenu prijavu 43-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku.

No portal Dalmacija Danas kasno je sinoć, pozivajući se na pouzdane izvore, javio da je Bešlić ubrzo nakon toga pušten.

"Nisu imali temelje da ga zadrže u postaji, pušten je kući. To je jedina i prava istina", kazali su im izvori.

Portal saznaje i da je Bešlić dobio zabranu približavanja na 50 metara dogradonačelniku i kontakt s njim.

Objavljena snimka sukoba

Dalmacija Danas objavila je snimku događaja koji se preksinoć zbio u Ulici Kruševića gumno. Na snimci nije vidljiv početak susreta između Bojana Ivoševića, nepoznatog snimatelja i investitora iz Glagoljaške ulice Ante Bešlića, ali se vidi naguravanje i čuje razgovor dogradonačelnika i investitora. Na snimci nedostaje ono što se zbivalo na samom početku susreta.

"Ti si mene napao", rekao je Bešlić dogradonačelniku, a onda mu je Ivošević odgovorio. "Slušaj me, nemoj se za**bavat, vidim da snimaš. Nemoj se praviti glup i znam šta si htio izazvati...", kazao mu je Ivošević.

"Je l' stvarno misliš da sam ja takav?" pitao ga je Bešlić. U tom trenutku je investitor s Gripa potrčao prema snimatelju koji je prestao snimati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.