Još stignete osvojiti MBA stipendiju iz fonda većeg od 200 tisuća eura

Foto: Press

JOŠ SE samo danas stignete prijaviti za veliko Algebrino e-Leadership MBA stipendijsko natjecanje! Ovaj MBA događaj godine sada je veći no ikad prije, sa stipendijskim fondom koji prelazi 200 tisuća eura. Uz tri glavne nagrade, ove godine svi finalisti natjecanja dobivaju svoju stipendijsku ponudu.

Želite napredovati? Još bolje obavljati svoj posao? Predvoditi digitalne promjene u svojoj kompaniji? Napraviti karijerni pomak, pokrenuti svoj posao, promijeniti industriju u kojoj radite? Razmišljate li o bilo kojem od ovih pitanja, MBA studij prava je odluka za vas.

Ali, zašto odabrati baš Algebrin e-Leadership MBA studij?

  • Program našeg MBA studija razvijen je po modelu i u suradnji s predavačima s prestižne Kelley School of Business, poslovne škole koja je dio Indiana Universityja. Najveći dio naših predavača također dolazi s ove obrazovne institucije čiji je online MBA program i ove godine prepoznat kao najbolji u SAD, prema The Princeton Review.
  • Akreditirani smo MBA studij koji vam donosi čak 120 ECTS bodova i pomaže još bolje upravljati poslovnim strategijama u vrijeme digitalne transformacije. Pokretati nove projekte i donositi teške, ali ispravne odluke danas mogu samo oni koji razumiju i upravljačku, ali i tehnološku dimenziju poslovanja.
  • Gajimo jedinstven, projektni pristup nastavi. Fokusirani smo na stjecanje praktičnih, primjenjivih znanja, radimo na konkretnim primjerima, potičemo otvorenu razmjenu mišljenja između studenata i predavača. Volimo interaktivnost, razvijamo poslovne simulacije, uključujemo vas aktivno u brojne timske projekte.  
  • Pomažemo vam da što realnije sagledate svoj poslovni razvoj. Izloženost novim znanjima, idejama i iskustvima kod mnogih je naših studenata potaknula karijerni napredak ili promjenu. Preuzimanje vodećih upravljačkih pozicija čest je ishod e-Leadership MBA studija.
  • Fokusirani smo na razvijanje vještina vođenja timova i kompanija digitalnog doba. Ono traži snažne ličnosti koje dubinski poznaju i poslovnu i tehnološku stranu biznisa i imaju potpuno novu viziju razvoja svojih zaposlenika i kompanija.
  • Networking! Imamo jedinstvenu alumni zajednicu koju čine vlasnici i osnivači kompanija, članovi uprava, voditelji odjela...i svi oni žele i dalje učiti od drugih poslovnih lidera!
  • Kalendar nastave prilagodili smo intenzivnom životnom ritmu svojih polaznika. Nastava vikendom, ljetne i zimske pauze, predavanja izvan predavaone, te podrška našeg MBA tima olakšavaju balansiranje privatnih, poslovnih i akademskih obveza.

I ono najbitnije, naši studenti! Njihovi dojmovi, komentari i prijedlozi pokreću sve što radimo i zato su nam posebno važni. Njihova iskustva pomoći će vam da se pripremite za stipendijsko natjecanje, saznate što ih je motiviralo, iznenadilo i oduševilo. I kako su se i zašto odlučili baš za naš MBA studij.

Pridružite nam se zato i krenimo zajedno u veliki MBA izazov. Prvi korak neka bude prijava na MBA stipendijsko natjecanje koje će se održati 1. srpnja 2023. na našem novom kampusu u Gradišćanskoj ulici u Zagrebu. Prijavite se, pitajte nas sve što vas zanima i vidimo se na natjecanju. Dobro došli!