Jučer na norijadi u Zagrebu teško ozlijeđene dvije osobe, oglasila se policija

JUČER su diljem Hrvatske maturanti tradicionalno slavili zadnji dan nastave, a proslava nije bila bez incidenata. Najgore je prošla skupina istarskih maturanata koji su ozlijeđeni u slijetanju traktorske prikolice s ceste, a zagrebačka je policija danas objavila da su i u glavnom gradu za vrijeme proslave ozlijeđene dvije osobe. 

Kako javljaju iz policije, došlo je do policijske intervencije u kojoj su policajci nad jednom osobom upotrijebili sredstva prisile "zbog sprječavanja bijega." Naime, policija je tijekom okupljanja na Bundeku iza 17 sati zaprimila dojavu o sukobu nekoliko maturanata.

Policajci su priveli 21-godišnjaka, a utvrđeno je da su dvojica mladića starosti 19 godina ozlijeđena te im je liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb, gdje je kasnije utvrđeno kako je jedan od njih teško ozlijeđen, a drugi lakše. Kriminalističko istraživanje je u tijeku kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

Još je jedan maturant teško ozlijeđen nakon 20 sati u Ulici Damira Tomljanovića Gavrana. On je stradao u sukobu nekoliko nepoznatih osoba, a liječnička mu je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.