Kakva svinjarija: Majića policija u Zagrebu vodila po privatnim stanovima, a ne u Psihijatriju!



AKTIVIST Tonči Majić koji je jučer ujutro uhićen od strane policije u Splitu, te sproveden u Zagrebu, nije odveden u "Psihijatriju", kako je bilo rečeno, već ga je policija odvela u jedan privatni stan u Zagrebu!

Bio je to privatni stan a ne državna institucija

"Da, odveden sam u jedan privatni stan. Nije mi to izgledala kao neka ordinacija. Rekli su mi da sam kod Jadranke Zorić koja je zapravo stalni sudski vještak. Imam jedan papir kod sebe gdje piše da je specijalist kliničke psihologije", rekao je Majić za Index. No, zanimljivo je kako se očekivalo da će policija po nalogu Županijskog odvjetništva Majića odvesti u neku od državnih institucija  kao što su Psihijatrijska bolnica Jankomir ili ona u zagrebačkom predjelu Vrapče, a ne kod vještaka.

Ako je pravosuđu u Hrvata bilo bitno zadovoljiti pravnu formu, postavlja se pitanje, zašto je Majić transferiran iz Splita u Zagreb s obzirom da i u Splitu postoje sudski vještaci?

Devčić: Pa predmet se vodi u Zagrebu

"Pa vjerojatno zbog toga jer predmet vodi Županijsko odvjetništvo u Zagrebu i da se postupak vodi u Zagrebu", kazao je Krešimir Devčić, glasnogovornik zagrebačkog Županijskog suda za Index dodajući kako je Majić mogao biti odveden kod vještakinje, a ne u neku od državni institucija. Devičić u činjenici da je Majić iz Splita doveden u  kod vještaka u Zagrebu, ne vidi ništa sporno.


No, Majić nam kaže kako ne može biti ništa drugo nego pokušaj da se njega javno ponizi. Kaže nam i kako je sudska vještakinja bila vrlo neugodna te da joj je nekoliko puta rekao da ne želi vještačenje. Nakon pet minuta digao se i ustao a da ga nitko više nije zaustavljao.

"Znaju da sam loša zdravlja pa me neprestano zovu u Zagreb. Jasno je zašto to rade. Tražit ću od svih javnu ispriku", zaključuje na kraju Majić. 

> Tonči Majić: Svi koji Bajiću stanu na put su ili alkoholičari, ili narkomani

> Pogledajte pisma zbog kojih je Bajić htio Majiću navući luđačku košulju


> Majić o Bajiću: Gledao je Loru, a onda mu je Sanader ispred nosa pokrao državu!


> Revanšizam nama treba. Bager, a ne pinceta.


> Reakcije na uhićenje aktivista Majića: Ovo je apsurdno i nedopustivo kršenje ljudskih prava


> Bajić ne može prisiliti uhićenog Majića na psihijatrijsko vještačenje!


> Tonči Majić: Bajić može držati u šaci tipove poput Pavića, ali ne i ljude koji nemaju masla na glavi!

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.