Kažnjen za tri prekršaja: Za incident sa policijom Bencu 15 dana zatvora uvjetno

Foto: FaH

VLADIMIR BENAC kažnjen je na splitskom Prekršajnom sudu za tri prekršaja uvjetnom kaznom zatvora, dok je za četvrti oslobođen. Riječ je o incidentu otprije mjesec i pol dana do kojeg je došlo nakon što je policija zaustavila Benca na Šetalištu Ivana Meštrovića nedaleko od njegove kuće.

Premda je policija tražila 10 tisuća kuna kazne ili zatvor, sudac se odlučio za 15 dana zatvora uvjetno s rokom kušnje od godine dana. Benac je sve priznao pa mu se to cijenilo kod odmjeravanja sankcije. Kako čujemo, na presudu se nije ni žalio.

Benac je kažnjen za omalovažavanje policije, remećenje reda i mira te odbijanje alkotestiranja. Oslobođen je za vozačku dozvolu, sud nije mogao utvrditi je li je imao ili ne, jer je nakon susreta sa policijom Benac izašao iz svog Nissan kabrioleta i započeo svađu. Benac je tvrdio da je imao vozačku u vozilu, policija suprotno.

Prošle godine Benac je također bio osuđen na uvjetnu kaznu od 10 dana zatvora za drsko ponašanje prema policajcima koji su stigli na intervenciju nakon što se Chevrolet Epicom "nasadio" na terasu Bobisa na Zvončacu. Policija je tražila dva mjeseca zatvora.

Za udaranje automobila parkiranih kraj Svetog Frane na Sudamju prošle godine kažnjen je sa 300 DEM.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.