Kerum: Neki iz Domovinskog pokreta me blati. Prodaje vino, to valja samo za salatu

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

PREDSJEDNIK Domovinskog pokreta Splitsko-dalmatinske županije Nikola Grabovac izjavio je da neće surađivati sa SDP-om i HGS-om, zbog čega još nije jasno tko će imati većinu u županijskoj skupštini.

Grabovac je na konferenciji za novinare rekao da je moguća suradnja s politički, programski i svjetonazorski bliskim strankama, no nije moguća s krajnje lijevim opcijama u Skupštini, predvođenima SDP-om, na čelu s Rankom Ostojićem.

"Ako govorimo o dosadašnjim političkim strukturama i opcijama koje su sudjelovale u županijskoj vlasti, moram reći da ta suradnja nije moguća ni s HGS-om Željka Keruma, zbog svega onoga što se događalo u našoj županiji u proteklim mandatima, jer je upravo HDZ s HGS-om trgovačkom koalicijom omogućio da naša županija dođe na mjesto gdje se danas nalazi, da smo među prvima po nezaposlenosti i demografski devastirani", rekao je Grabovac.

Putem Facebooka se javio Željko Kerum.

"Čitam na portalima izjavu nekog Grabovca iz Domovinskog pokreta, kaže da ne želi surađivati s Kerumom i HGS-om. Blati stranku i mene. Ne znam tu osobu, ali znam da dugi, dugi niz godina uzima novce od županijskih firmi na raznorazne načine. Svake godine prije Božića i Uskrsa većina županijskih firmi uzima njegovo uskvašeno vino koje mu plaćaju po cijeni vrhunskog, a zapravo je za začinit' salatu. Znači do sada tog uhljeba nisam spomenuo, ali kad na pokvaren način mene spominje, ovo mu je odgovor", piše Kerum.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.