Kerumova "akcija stadion": Katalinić i igrači RNK Splita naišli na zatvorena vrata Parka mladeži

NASTAVLJAJU se prijepori oko Parka mladeži, stadiona RNK Split. Jutros su novinare zvali iz kluba. Trebala je biti održana prozivka, novi trener Katalinić trebao se upoznati s igračkim kadrom. Uspjeli su nekako, no uz podosta muke. Prozivka je održana u klupskim prostorijama na katu, a igrači su morali preskakati tribine, jer su tijekom vikenda promijenjeni lokoti na svim ulaznim vratima u stadion!

Dogovor s Kerumom?

Stipan Jurišić, ravnatelj ustanove Športski objekti, uspio je tako zagorčati život braći Žužul i igračima RNK Split. Pokušao je prije desetak dana ograditi ulaz u kompleks Parka mladeži, no Slaven Žužuli njegovi radnici uspjeli su krajnjim naporom i uz pomoć policije i zaštitara spriječiti getoiziranje.

"Žužul se bahati, vrijeđa i tjera naše radnike, umjesto da sjedne za stol s gradonačelnikom i dogovori što sve misli napraviti sa stadionom. Mi samo radimo naš posao", ustvrdio je Jurišić.

Dogovor će ići malo teže, jer Kerum Žužule ne može vidjeti, otkako su mu ispred nosa maznuli bivšu Dalvinovu dvoranu u produžetku njegova hotela Marjan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.