Vijećnica: Puljak zagovara rodnu ideologiju, da djeca mogu promijeniti spol kad žele

Foto: Ivana Ivanovic, Miroslav Lelas/PIXSELL

Splitska vijećnica iz Kerumovog HGS-a, Lidija Bekavac, na Facebooku je napala gradonačelnika Splita Ivicu Puljka. Bekavac tvrdi da je Puljak predvodnik uvođenja rodne ideologije u Hrvatskoj.

Podsjetimo, prije nekoliko dana su se desničarske stranke i DP pobunili protiv uvođenja Rodnih studija na zagrebačkom Filozofskom fakultetu.

Status Kerumove vijećnice prenosimo u cijelosti.

"Rodna ideologija zagovara i potiče djecu da promijene spol kad god požele"

"Gradonačelnik Puljak je povodom inicijative Filozofskog fakulteta o uvođenju Rodnih studija ponosno komentirao kako on ne smije odustati u borbi protiv nazadnjaštva u Hrvatskoj.

Pritom naziva nazadnima sve nas koji se ne slažemo i koji ne damo svoju djecu. Rodna ideologija koju on zagovara je poticanje djece i mladih da pod krinkom slobode mogu mijenjati spol i rod te se identificirati kako god požele, muško, žensko ili nešto treće neovisno o spolu u kojem su rođeni. Mladi i djeca u razvoju su posebno osjetljiva i kao takva su sklona manipulaciji.

"Puljak se zapravo bori protiv identiteta hrvatskog naroda i naših temeljnih vrijednosti"

Diljem SAD-a i Europe već sada možemo vidjeti žrtve rodne ideologije koja ne preza ni od promjene spola djece u vrtićima, hormonalne terapije i ograničavanja prava roditelja da odgajaju djecu u skladu sa vlastitim vrijednostima. Puljak se zapravo bori protiv identiteta hrvatskog naroda i naših temeljnih vrijednosti.

Trebamo se svi skupa osvijestiti o ovom važnom pitanju koje danas izaziva duboke podjele u društvu i potencijalno nepopravljive posljedice na generacije koje tek dolaze. Mi snosimo tu odgovornost kada biramo ljude koji će utjecati na budućnost nas i naše djece!

Pozivam gradonačelnika Puljka da javno kaže tko je to nazadan i da objasni svim roditeljima koji je njegov interes u promicanju rodne ideologije", objavila je Bekavac na Fejsu.

Gradonačelnik Puljak-jedan od predvodnika uvođenja rodne ideologije u Hrvatskoj Gradonačelnik Puljak je povodom...

Objavljuje Lidija BekavacPonedjeljak, 8. srpnja 2024.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.