Klik za ispunjenje svih blagdanskih želja

Foto: Press

PLANIRATE li provoditi blagdane dosađujući se i bez posla jer stanje na računu ne prati vaše lude želje? Ne gubite svoje dragocjene slobodne dane - postoji mnogo toga što možete i trebate učiniti za sebe, čak i ako praznici traju tjedan dana ili manje. Ispunite svoje dane, koristite svoj intelekt ili svoju kreativnu energiju ili jednostavno iskoristite vrijeme za druženje s dragim ljudima. Sve ostalo prepustite OTP banci.

Od blagdanske košarice do poklona za najbliže, kraj godine uvijek znači i dodatne troškove. Još ako u to uračunamo rast cijena i neizvjesnosti koje nam donosi naredni period, ne čudi da se mnogi ne mogu opustiti, počastiti ili razveseliti sebe i svoje bližnje, makar i na tren. Sve to znači ili da ste dobro isplanirali i predvidjeli sve troškove ili da zbog raznih pritisaka niste niti stigli razmišljati o željama i mogućnostima koje sa sobom donose slobodni blagdanski dani. Ako spadate u ovu drugu kategoriju, OTP banka vam može pomoći kako biste ove blagdane proveli drugačije.

Učinite nešto što nikada prije niste. Ako želite napraviti promjenu, a nikada niste imali vremena za to, sada je prilika. Nemojte gubiti vrijeme sjedeći ispred TV-a gledajući reprize filmova kada možete proširiti svoje horizonte potpuno novim iskustvima. Dajemo vam samo nekoliko ideja - putujte i izložite se različitim stilovima života i kulturama, isprobajte nove vrste hrane, otkrijte novi sport ili istražite prirodu.

Pokušajte upiti što više znanja. Proširite svoje znanje istražujući o čemu prije niste imali vremena naučiti. To može biti bilo što, od astronomije do mikrobiologije! Saznajte sve što vas zanima. Blagdani su odlično vrijeme za samousavršavanje. Posvetite svoje vrijeme nečemu što prije niste imali vremena vježbati (poput plesa, sviranja gitare). Što više vještina imate, više vam se prilika otvara u životu.

Provedite više vremena u društvu. Blagdani su odlična prilika za rijetke, dragocjene posjete članovima obitelji koje dugo niste vidjeli, čak i ako su na drugom kraju svijeta. Ako nemate nikoga s kim biste voljeli provoditi vrijeme, uvijek imate mogućnost sklapanja novih prijateljstava. Nikada nećete steći nove prijatelje iz svog doma, stoga izađite van! To je prvi korak. Od običnih šetnji do koncerata - nova prijateljstva negdje moraju započeti!

Ili se jednostavno opustite. Ako vam se nijedna od ovih ideja ne sviđa, možda je vrijeme za malo odmora. Samo radite što god želite ili ne radite ništa. Provedite dan i opustite se po svom guštu. Na vama je kako!

Ako niste uspjeli uštedjeli – ili vam to jednostavno nije bilo u planu – a želite ove blagdane provesti drugačije, uz Klik gotovinski kredit OTP banke u eurima možete brzo i jednostavno realizirati sve svoje želje. Klik kredit možete oblikovati sami, prema vlastitim mogućnostima i potrebama uz pomoć kreditnog kalkulatora, te zatražiti informativnu ponudu online. U svega pola sata dobit ćete odgovor na e-mail, nakon čega će uslijedit i poziv operatera koji će vas informirati o svim detaljima kredita.

Primjer izračuna Klik gotovinskog kredita u eurima:

Za iznos kredita od 10 000 EUR uz fiksnu kamatnu stopu od 5,49 % godišnje, uz rok otplate od 7 godina (84 anuiteta), efektivna kamatna stopa (EKS)* iznosi 5,98 %. 
Mjesečni anuitet iznosi 144 EUR, interkalarna kamata iznosi 48 EUR, a ukupan iznos za otplatu je 12 115** EUR.

*Efektivna kamatna stopa (EKS) izračunata je na iznos kredita od 10 000 EUR, uz rok otplate 7 godina i pripadajuću kamatnu stopu te bez naknade za obradu kredita. U izračun su uključeni mjesečni troškovi vođenja tekućeg računa u iznosu 12 kuna / 1,59 EUR¹  i interkalarna kamata za jedan mjesec.

**Ukupan iznos za otplatu uključuje iznos glavnice kredita te kamate obračunate do kraja otplate kredita uvećane za iznos interkalarne kamate za razdoblje od mjesec dana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.