Krčma u Banskim dvorima: Na Vladinom domjenku više alkohola nego hrane

IDEJA premijerke Kosor da Vladin božićni domjenak suradnici i koalicijski partneri pripreme sami pala je na plodno tlo. Još jučer je tako u Vladu donesena veća količina namirnica, a domjenak je održan danas nakon sjednice. No, kad se zbroji tko je što donio, ispada da se u Vladi više pilo nego jelo!

Šef HSLS-a Darinko Kosor pojavio se tako sa šest boca šampanjca, ministar Petar Čobanković donio je 18 litara svog domaćeg vina, Vladimir Šeks došao je s rakijama travaricom i komovicom, Nazif Memedi na domjenak je stigao s tri litre Jagermeistera, deset butelja vina osigurali su i SDSS-ovci...

Da zastupnici ipak ne ostanu gladni pobrinuli su se članovi HSS-a koji su donijeli domaćeg pajceka, Šemso Tanković koji je bio zadužen za zelenjavu i Đurđa Adlešić koja je donijela kruh i domaću tjesteninu. Premijerka Kosor članovima Vlade i koalicijskim partnerima ispekla je kolače, a Luka Bebić prisutne je počastio svojim poznatim maslinovim uljem, za koje se pohvalio da je osvojilo dvije zlatne medalje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.