Krstulović Opara: Splitski HDZ može opet doći do pobjede u našem Splitu

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

NOVI sastav Gradskog odbora HDZ-a Split, koji ima 41 člana, izabran je danas, a predsjednik splitskog HDZ-a Tomislav Šuta rekao je da povratak povjerenja stranka u Splitu može steći preuzimanjem odgovornosti za postignuća, ali i za greške, priopćeno je iz splitskoga HDZ-a.

"Članovi HDZ-a u Splitu su nas birali da vratimo povjerenje našoj stranci u našem gradu. To je velika obveza, a povjerenje možemo steći samo iskrenim, otvorenim angažmanom i preuzimanjem odgovornosti za sva postignuća, ali i za sve greške", rekao je Šuta te naglasio kako to HDZ može postići oslanjajući se na tri glavna stupa – odanost temeljnim vrijednostima, zajedništvo i angažman svih članova stranke te cjelovit, moderan i provediv program.

Krstulović Opara: Splitski HDZ može ponovno doći do pobjede u našem Splitu

Izbornom skupštinom, kojom su završeni unutarstranački izbori u splitskom HDZ-u, predsjedao je zastupnik u Hrvatskom saboru Andro Krstulović Opara. Podsjetio je kako je prije šest godina, također u siječnju, započela pobjednička kampanja HDZ-a za tadašnje lokalne izbore, na kojima je on izabran za splitskog gradonačelnika.

"Istu tu energiju koja nas je nosila prije šest godina na ovome mjestu osjećam i danas te sam uvjeren kako ovaj tim, nakon okončanja unutarstranačkog procesa, može splitski HDZ ponovno odvesti do pobjede u našem Splitu," poručio je Krstulović Opara.

Izbornoj skupštini nazočili su i politički tajnik HDZ-a Ante Sanader te zastupnica u Europskom parlamentu Željana Zovko, koja je izabrana u novi sastav splitskog Gradskog odbora HDZ-a.