Kukoču nije bilo svejedno kad je čuo da ga spominju u vezi sa seks skandalom: "Nisam kriv"

TONI KUKOČ, navodno će biti jedan od svjedoka u slučaju seks skandala koji potresa Hrvatsku, a u nekim medijima njegovo ime se pojavilo i u kontekstu klijenta iako je i optuženi Nebojša Perunović tvrdio kako se s Kukočem nije vidio niti čuo godinama.

Perunovićev odvjetnik najavio je kako će za svjedoke pozvati mnoge poznate osobe, sportaše pa čak iz ministre iz Vlade kako bi dokazali da Perunović nema veze s prostitucijom. U tom kontekstu možda će biti pozvan i Kukoč.

Samom Kukoču, kako doznaje Story, nije bilo svejedno kad je čuo kako se njegovo ime spominje u nekim medijima u ružnom kontekstu, i tvrdi da nije kriv. "Pa bio sam i u težim situacijama u životu! A što bih trebao? Vratiti se kući odmah? Naravno da ostajem u Osijeku", navodno je izjavio Kukoč svojim bliskim prijateljima piše Story.

Podsjetimo, Perunović i Sara Sikirić našli su se na sudu već prošlog petka, a ročište je odgođeno do rujna. Sutra počinje suđenje Mariki T.K. zbog kaznenog djela podvođenja i zlouporabe opojnih droga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.