Kvalitetan online studij za zaposlene i mlade koji žele nešto više

Foto: Press, Dodjela diploma generaciji 2022. Hotel Antunović, Zagreb

ONLINE studij je najpristupačniji i najfleksibilniji oblik studija kakvog danas poznajemo. Prilagođen je zaposlenima i mladima koji žele nešto više, nešto drugačije. Na DOBA Fakultetu, vodećem međunarodnom online fakultetu iz Slovenije, u ovoj godini više od 1700 online studenata neometano studira, od toga više od 700 na hrvatskom jeziku.

Zanimanje za studij je među zaposlenima i ove godine veliko, rekla nam je direktorica fakulteta Jasna Dominko Baloh koja je zajedeno sa veleposlanikom Slovenije u Hrvatskoj Gašperom Dovžanom i dekanom DOBA Fakulteta prof. dr. Rasto Ovinom podijelila diplome generaciji diplomanta 2022: Na DOBA Fakultetu studijske programe stalno aktualiziramo. Želimo da studenti kroz projektni rad i kroz rješavanje konkretnih poslovnih izazova steknu pravo znanje koje će im omogućiti karijerni i osobni razvoj. Ponosni smo jer su diplomanti i magistri veoma uspješni, čak 77 % njih odmah nakon diplome doživi pozitivnu promjenu – napreduju, promijene karijeru.

Foto: Dodjela diploma generaciji 2022. Hotel Antunović, Zagreb

Po čemu je online studij na DOBA Fakultetu poseban? 

Online studij na DOBA Fakultetu studentima nudi mnogo više nego samo snimke predavanja.  Strukturirano i STABILNO okruženje, usmjeravanje studenata od strane profesora, motiviranje online mentora i njihova iznimna ODAZIVNOST, POVRATNE INFORMACIJE na svaki izvršeni zadatak, u detalj dovršeno provjeravanje i OCJENJIVANJE ... samo je nekoliko karakteristika njihovog modela online studija. Jedna od važnijih prednosti je i povezanost teorije i prakse, naime čak je 70 % studija namijenjenog rješavanju konkretnih poslovnih izazova i radu na projektima. Posjetite njihovu web  stranicu, gdje ćete upoznati odvijanje online studija te zavirite u nastavno okruženje Blackboard.

I ove godine na DOBA Fakultetu velika ponuda online studijskih programa na hrvatskom jeziku. Početak studiranja: Veljača 2023

BACHELOR (PREDDIPLOMSKI) PROGRAMI - 180 ECTS

  • Menadžment u suvremenom poslovanju
  • Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću 
  • Menadžment u socijali i obrazovanju

Želim informacije

MASTER (DIPLOMSKI) PROGRAMI - 120 ECTS

  • Međunarodno poslovanje
  • Marketing i prodaja

Zanima me

Ako želite studirati na modernom fakultetu koji nudi najsuvremeniji model online studija, preporučujemo vam da odaberete DOBA Fakultet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.