Korisnici Tripadvisora o konobi s vinom od 20,000 kuna: "Odvratna hrana, loša usluga"

Screenshot: TripAdvisor

NAKON što se medijima proširila priča o društvu jedriličara koji su u mljetskoj konobi "Bourbon" bocu vina platili 21.000 kuna, odlučili smo provjeriti kako su gosti konobu ocijenili na popularnom Trip Advisoru.

Većina posjetitelja, njih 33, konobi je dala "ocjenu užasno". Sedmero je konobu ocijenilo s "loše", devet s "prosječno", osam s "vrlo dobro" i 19 s "odlično".

U nastavku donosimo neke od komentara:

"Ako želite lošu uslugu i najskuplji odvratni obrok ikad, isprobajte ovo mjesto"

"Usluga je bila prilično loša, jeli smo lagani ručak za dvoje za kojeg su nam zaračunali 250 eura, a praktički nismo ništa pojeli. Dva predjela, pola litre vina i jedno glavno jelo koje smo podijelili"

"Nisam još ni sjeo kad se konobar koji je pušio cigaretu obrušio na mene. Bio je to dotad najljepši mogući dana, no na kraju sam iz restorana otišao u suzama zbog konobara Danijela koji je bio bezobrazan prema meni. Apsolutno najgora usluga koju sam ikad doživio..."

"Potpuno loše iskustvo. Hrana ispod prosjeka. Riba koja očito nije svježa. Obavezno provjerite račun!"

"Osim što izgleda lijepo, restoran je skup i odvratan. Već dugo nisam bio na tako lošem mjestu"

"Nažalost, preskupo! Usluga nikako nije prvoklasna. Glavno jelo čekali smo sat i 25 minuta. Hranu smo platili više nego u vrhunskom londonskom restoranu. Budite na oprezu jer iskorištavaju turiste"

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.