Majka bebe nađene u zamrzivaču u Srbiji: Nitko nije znao da sam trudna

Foto: Telegraf

LIDIJA M., 47-godišnjakinja iz Srbije čija je beba nađena mrtva u zamrzivaču u Zemunu, ispitana je na policiji. Beba je nađena u kući u kojoj žive Lidija, njezin suprug Zoran (62) i njihovo četvero djece. Priznala je da je novorođenče njezino, a policiji je kazala da je rođeno mrtvo.

Telegraf: Sakrila je tijelo, nije znala što da radi

"Lidija je priznala da je beba njezina, ali je rekla da ju je rodila mrtvu. Međutim, to još uvijek ne znamo dok ne završi obdukcija. Također je rekla da je sakrila tijelo jer nitko od njezinih ukućana nije znao da je trudna. Nije znala što da radi pa je mrtvu bebu stavila u zamrzivač. Ubrzo nakon tog porođaja Lidija je otišla i ostavila svoju obitelj", rekao je u razgovoru za Telegraf sugovornik blizak istrazi.

Podsjetimo, tijelo bebe je u škrinji prošlog tjedna pronašao suprug Zoran kada ju je, kako je rekao, htio očistiti. Zoran je kazao da su on i supruga imali nesuglasice te da se viđala s drugim muškarcima.

Suprug: Vidio sam vrećicu i pomislio da je to neki kruh

"Supruga koja je otišla i ja imali smo nesuglasice, imamo četvero djece... Supruga ne živi ovdje od svibnja, a ja živim ovdje otkad je kuća napravljena, 60 i nešto godina", ispričao je Zoran istražiteljima.

"Vidio sam vrećicu u kojoj je bio ručnik. Prvo sam pomislio da je to neki kruh. Kada sam otvorio vrećicu, ugledao sam bebu. Počeo sam hodati od šoka. Odmah sam nazvao sina i policiju. Nisam znao da se tako nešto nalazi u zamrzivaču, još sam potresen. Ne znam što da mislim o svemu ovome", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.