Meić zbog Bernardića dao ostavku: Pravu istinu o Bandićevom nasljedniku iznijet ću nakon izbora

PREDSJEDNIK SDP-ove gradske izborne komisije Jurica Meić podnio je u četvrtak poslijepodne ostavku zbog statusa koji je postavio na svome Facebook profilu u kojemu u nimalo lijepom svjetlu govori o svome stranačkom kolegi i najvjerojatnijem pobjedniku unutarstranačkih izbora za šefa zagrebačkog SDP-a Davoru Bernardiću.

"Tko to sjedi na Bandićevom mjestu u Saboru? Tko je za lovu polagao tuđe ispite na prometu? Tko je znanstveni novak, a predstavlja se kao asistent? Kome Nedžad Haznadar dogovara intervjue? Kome Bandićevi operativci vode kampanju? Koga to financira 'ugledni' (Bandićev) hotelijer? Tko je svoju curu zbrinuo u nabavi ZG Holdinga, kod Bandićeve prijateljice? Tko to žali što kao zastupnik zarađuje manje nego dok je radio za Bandića? Tko to učestalo gostuje na Kikaševoj Z1? Tko je pitao Bandića prije nego se kandidirao?", salva je pitanja iznesenih u najnovijem video uratku Bijesaprvog u kojem glavnu ulogu igra Davor Bernardić, a u spotu se sugerira da je SDP za Bandićevog nasljednika ponovno izabrao - Bandića! I to u liku i djelu mladog Bernardića.

"Nije dobro kad predsjednik naše stranke u gradu krene u mandat s lažima"

Na postavljena je pitanja, umjesto Bernardića, čija je stranka grčevito nastojala spriječiti objavljivanje videa, odgovore dao Jurica Meić. A na sve njih Meić je dao isti odgovor - Davor Bernardić, osim na pitanje koga to financira Bandićev hotelijer.

"Nije dobro kad predsjednik naše stranke u gradu krene u mandat s lažima, za sva pitanja iz videa pouzdano znam da je odgovor Davor Bernardić, osim pitanja vezano za hotelijera", napisao je Jurica Meić na Facebooku komentirajući navedeni spot, piše Novi list.

"Stojim iza svog komentara"

"Iza svojeg komentara na Facebooku i dalje stojim, no sve detalje oko odgovora iznijet ću u ponedjeljak kada prođe kampanja", kazao je za Index Meić dodajući kako iznošenje istine se ne bi trebalo percipirati ni kao akt protiv nekoga, a ni nešto što ide u prilog nekome.

"Kolege su loše reagirale na moj komentar na Facebooku, komentirajući da sam izgubio nepristranost. Ja sam kao predsjednik gradske izborne komisije odlučio tada podnijeti ostavku", objašnjava Mejić. "Dobro poznajem i Beru i Jelušića, i možda nisam trebao reagirati tako impulzivno, ali nisam ni mogao šutjeti", zaključio je Meić kojeg će na poziciji koju je napustio naslijediti njegova dosadašnja zamjenica Iva Prpić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.