Mister turizma šokiran tretmanom: Zamislite, stavili su me u ćeliju s pravim ubojicama!

MISTER turizma Dalmacije za 2005. godinu Mario Bečić, osumnjičen da je na Božić golim rukama u gostionici Centar u Tugarama na smrt premlatio Ridvana Kaqikua, odlučio je iznijeti obranu. Dosad se branio šutnjom.

Ubio najobičnijim šamarom?!

Bečić ne može vjerovati da je ubio. "Pa to je bio najobičniji šamar, koji normalnog čovjeka ne bi uopće oborio na pod", skroman je bio Bečić na ispitivanju. Svjedoci su vidjeli kako je odmah nasrnuo na nesretnog Kaqikua, koji mu je samo htio čestitati Božić. Čuli su kako viče da će ga ubiti, no Bečić ima svoju priču.

"Skočio sam da mu pomognem. Govorio sam u nevjerici da sam ga ubio. Bilo mi je strašno. Pomogao sam ostalima da ga smjeste u kola", ustrajao je Bečić u nakani da dokaže kako se zapravo radi o nesretnom slučaju. Nevolja je jedino što samo on govori tako, svi ostali vidjeli su nešto sasvim drugo.

Razočarao i suprugu, nije mu došla u zatvor

Mister Bečić doznao je za Kaqikuovu smrt u zatvoru. "Nisam mogao vjerovati da je mrtav. Čuo sam da mu stanje popravlja. Moj život je sada upropašten, to je katastrofa", izjadao se Bečić. Volio bi, kaže, da je on mrtav.

Sucu Prvanu nastojao se predstaviti kao miran obiteljski čovjek sa suprugom i četveromjesečnim djetetom. "Pa kako to da vas supruga nije posjetila u zatvoru?", zanimalo je suca Prvana. "Da, u pravu ste. Mislim da sam je razočarao", ponudio je Bečić pojašnjenje.

Popio 30 konjak-cola?

Sucu se pohvalio i kako je u svoje doba snimao i spotove s Nikolinom Pišek kako bi zaradio nešto novca. Kad je u 5 sati ujutro navalio na nesretnog Kaqikua, bio je dobrano pijan, jer je prema vlastitom priznanju popio 30-ak konjak-cola.

Nasilje mu nije strano, upravo je sudac Prvan vodio još jednu istragu protiv Bečića, i to za teško premlaćivanje. "Pa suče, vi i sami znate da je to bilo u samoobrani", imao je mister ispriku za sve. Silno mu inače smeta što je u medijima prikazan nasilnikom.

Požalio se i psihijatru: "Zamislite, spremili su me u ćeliju s pravim ubojicama."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.