NESTAO JE PRIJE SKORO MJESEC DANA

Mladi Hrvat u Njemačkoj javio se ocu prije nestanka: "Opljačkali su me, pošalji mi novac"

Foto: nestali.hr

MARIN SALAMUN, zvan Wiper, nestao je u Njemačkoj. Posljednji put javio se obitelji 24. svibnja.

Kako piše Fenix magazin, još nema novih informacija o Salamunu. No, njegova im je sestra rekla da se mladić javio ocu i rekao da je opljačkan te ga tražio da mu pošalje novac kako bi se mogao vratiti u Papenburg gdje je radio kao djelatnik jedne hrvatske tvrtke iz Pule.

Što je radio u Duesseldorfu, ako je radio 230 kilometara dalje, nije poznato.

Nestanak se vodi u PU istarskoj jer mladić živi u Puli te je obitelj tamo prijavila da je nestao.

Rođen je 16. 11. 1991. u Puli. Visok je 185 cm, ima crnu kosu te je srednje tjelesne građe. Snimio je nekoliko spotova.

"Molimo, pomozite nam"

"Molimo vas da nam pomognete u potrazi za našim sinom i bratom Salamunom Marinom iz Pule. Ima 26 godina, 185 cm je visok, crne kose, kratko ošišan i vjerojatno neobrijan. Zadnji put nam se javio iz Düsseldorfa 24. 5. 2018. i od tamo mu se gubi svaki trag. Prijavili smo nestanak našem konzulatu i policiji, ali do danas nije bilo nikakvih vijesti. Molimo, pomozite nam", moli otac Slavko Salamun.

"Imam jedan problem, tražim brata. Ime mu je Marin Salamun. Ima 26 godina dolazi iz Pule i išao je sa jednom firmom iz Pule raditi u Papenburg. Zadnje što smo se čuli s njim je kad je bio u Düsseldorfu i trebao se vratiti u Papenburg jer su mu tamo sve stvari. Međutim nije se vratio. Od tada mi se više nismo čuli s njim, ne znamo gdje je. Visok je 185 i ima oko 75, 80 kg. Prijavili smo to i konzulatu u Düsseldorfu, ali zasad nemamo nikakvih saznanja. Ukoliko ga je netko vidio molila bih da mi javi u inbox jer smo jako svi zabrinuti”, napisala je na Facebooku Marinova sestra Nevena Salamun Grbin.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.