Mladić (22) kod Požege pokušao zadaviti ženu (54), ona ga napala palicom i noževima

Ilustracija: Ivica Galovic/PIXSELL

POLICIJSKI službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Kaptola i nad 54-godišnjom hrvatskom državljankom također s područja Kaptola. 22-godišnjaka se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju, dok je 54-godišnjakinja osumnjičena da je počinila kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda u pokušaju.

Mladić je predan pritvorskom nadzorniku

Utvrđeno je kako je u subotu oko 23:30 u mjestu Kaptol u obiteljskoj kući i dvorištu, 22-godišnji mladić pod utjecajem alkohola od 2.13 promila verbalno i tjelesno napao 54-godišnjakinju (0.86 promila) nakon čega ju je pokušao usmrtiti gušenjem, u čemu ga je spriječio 63-godišnjak.

54-godišnjakinja je također uporabom drvene palice i kuhinjskih noževa tjelesno napala 22-godišnjaka u namjeri da ga ozlijedi i zbog toga će biti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. Nakon završetka kriminalističkog istraživanja mladić je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, priopćili su iz Policijske uprave požeško-slavonske. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.