Mladića u Karlovcu brutalno pretukli jer ih je upozorio da ne kradu: Razbili mu glavu i nos, slomili vilice

Foto: 123rf, Screenshot: Google Maps

U KARLOVCU je u noći sa subote na nedjelju brutalno pretučen 21-godišnji mladić. Skupina mladića, kako piše portal Radio Mrežnica, brutalno je pretukla 21-godišnjaka ispred jedne pekare. Zbog teških ozljeda koje je dobio trenutno leži u karlovačkoj bolnici. Smrskan mu je nos, slomljene vilice, a dobio je i unutarnje krvarenje u mozgu.

Sve se, kako piše spomenuti portal, događalo najprije u, a potom i ispred pekare na karlovačkom Korzu. Dvije skupine mladića bile su u izlasku, a prva, kojoj pripada i ozlijeđeni mladić kupovala je u pekari. Tada se pojavio mladić iz druge skupine koji je prema priči nekih svjedoka, uzeo piće, ali sa željom da ga ne plati. Na to ga je prvi mladić upozorio da “ne krade”, a kad je izašao van sa svojim društvom dočekale su ga batine. Bacili su ga na pod i cipelarili po glavi, a da  je na udaru bila upravo glava, dokazuju i ozljede. Mladić po tijelu gotovo da nema nikakvih podljeva ili ozljeda.

Ovo je verzija priče koju je zabilježila i policija, i koju još uvijek istražuje. Istražuju i priču da je riječ o skupini maloljetnih navijača, a vjerojatno je da je svemu kumovao i alkohol.

Policija je šturo potvrdila da rade krim obradu, a izuzeli su i video zapise s kamera u tom dijelu grada. Policiji su se obratili roditelji pretučenog mladića te su naveli moguće sumnjivce.

Kako javlja Kaportal, jedan od osumnjičenih je uhićen.

Policija navodi da je provedenim kriminalističkim istraživanjem slučaja utvrđeno da su napadači na mladića 28-godišnjak, 22-godišnjak te jedno dijete koje u ovom slučaju za djelo neće moći kazneno odgovarati.

"Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djelo nanošenja teške tjelesne ozljede, 28-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku te će uz kaznenu prijavu biti doveden na Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu. Za 22-godišnjim osumnjičenikom policija još uvijek traga dok će u vezi kazneno neodgovornog djeteta Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu biti dostavljeno izvješće", kažu u policiji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.