Most do ponoći skuplja potpise za referendum, ne žele reći koliko su dosad skupili

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

MOSTOVCIMA u ponoć istječe rok za prikupljanje potpisa za referendum kojim žele ukinuti covid-potvrde. Jesu li uspjeli skupiti dovoljno potpisa?

"Ne možemo još govoriti o konačnom broju potpisa. Mi smo optimistični", rekla je za Novu TV Marija Selak Raspudić te dodala da "ima šanse". Selak Raspudić ne zamara se što će biti ako ne prikupe dovoljno potpisa. "Ja i cijela ekipa potpuno smo spokojni jer smo dali sve od sebe", poručila je.

"Podaci dolaze iz sata u sat, to je ogroman broj popisnih mjesta u cijeloj RH, čekat ćemo s terena sve informacije. Sredinom tjedna ćemo izaći s točnim brojem potpisa. Sada možemo reći da tendencija ovog što se događalo zadnjih par dana je jako dobra", kazao je Nino Raspudić za RTL.

Kazao je i da se dinamika broja potpisa prati iz dana u dan te da se brojka ne krije. 

"Ne želimo izaći s brojem koji nije konačan", kazao je. 

Raspudić je kazao da je jučer bio najveći dnevni broj potpisa od početka potpisivanja te dodao da njegova neverbalna komunikacija možda dovoljno govori o svemu. Na pitanje što će se dogoditi ako ne bude dovoljno potpisa i je li to jak politički udarac na Most Raspudić je kazao kako to ne bi bio udarac.

"Izašli smo bez kalkulacije, srcem. Ustao je ogroman broj volontera. Želim im zahvaliti svima", kazao je Raspudić. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.