Mostov PR-ovac cvili na Fejsu: "Pismeni dio nacije je očajan"

Foto: Facebook

THOMAS BAUER, čovjek koji je radio PR za MOST i suvlasnik Grizli komunikacija, danas se očitovao o rezultatima lokalnih izbora (MOST je, podsjetimo, danas zabilježio niz poraza na lokalnoj razini, među kojima je najznačajniji onaj u Metkoviću).

> HDZ POBIJEDIO MOST U METKOVIĆU Dalibor Milan novi gradonačelnik, dobio 49.83 posto glasova

Bauerovu objavu u nastavku prenosimo u cijelosti.

"Vidim svi su zdvojni, barem ovaj pismeniji dio nacije. Nema mjesta nikakvoj depri, i nisu pobijedili niti približno uvjerljivo kako će to nastojati prikazati. Ipak, činjenica da raja masovno bira ekipu s kaznenim prijavama za organizirani kriminal izuzetno je alarmantna.

Postoje samo dva smjera koja mogu prekinut potpunu propast ove nacije i činjenicu da ćemo ovim trendom još za našeg života s europskog doći na svjetsko zalede. Ako uopće i uspijemo zadržat bilo koga mlađeg od 35 u državi.

1. Angažiranje, ali ne laprdanjem na Fejsu nego pravo angažiranje u poštenim strankama i opcijama s Mostom kao predvodnikom, ali i drugim novim nezavisnim opcijama, pa i strankom Pametno i možda čak i nekom lijevom opcijom koja nije inficirana boljševizmom ili desnom koja nije vrbovana od parašpijunske mafije ili brije na ustaštvo.

2. Borba liberala i libertarijanaca za znatno smanjen upliv države i vlasti na naše živote. Ako u tome uspijemo, bolit će me kurac što zaokružuje neki šljam i sva silna mašinerija malih ljudi koji su očito s razlogom mali, a naša lokalna politika se svodi na kupnju njihovih glasova našim novcem.
Odaberite jedan od ta dva i krenite.

AMEN", napisao je Bauer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.