VIDEO Izrečena najduža kazna za trgovinu seksualnim robljem u povijesti SAD-a

Screenshot: YouTube
 
BROCK Franklin (31) osuđen je na 472 godine zatvora zbog trgovine seksualnim robljem u SAD-u.
 
Franklin je bio vođa bande koja se bavila trgovinom seksualnim robljem i žrtve su nalazili na Facebooku. Prošlog tjedna mu je izrečena najduža zatvorska kazna za trgovinu ljudima u povijesti SAD-a, objavili su lokalni mediji.
 
 
"Ne mislim da je kazna dovoljna, želim više"
 
Banda je drogirala nekoliko žena i djevojčica i prijetila im nasiljem, a zatim ih preko interneta prodavala klijentima za seks u hotelima. Sud u Coloradu proglasio je Franklina krivim za oko 30 zločina, uključujući prisiljavanje djece i maloljetnica na prostituciju.
 
Jedna od žrtava Franklinove bande, Breahannah Leary, nakon presude je za lokalne medije izjavila: "Iskreno, ne mislim da je kazna dovoljna. Želim više. Svaki dan premlaćivanje, vrijeđanje... 400, 500 godina, to je dugo. Nikada neće izaći iz zatvora. To je kraj, ali svejedno ne dobivam ono što želim", ispričala je Leary za KKTV.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz trgovinu ljudima, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: trgovina ljudima. 
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.