Muškarac osuđen, urlao na djelatnice pošte: "Rekao sam joj da je ku*va jer i je"

Nije fotografija događaja ni osoba iz teksta Ilustracija: Marko Prpic/PIXSELL

Općinski sud u Zadru kaznio je 37-godišnjaka s 200 eura jer je u poslovnici pošte u Novalji vikao i izvrijeđao dvije djelatnice, prenosi 057info. Nastavio je urlati na žene i nakon što je stigla policija te je lupao rukama i nogama po zidovima prostorije za zadržavanje. Na sudu je djelomično priznao krivnju, ali i naveo da su mu djelatnice Hrvatske pošte "psovale mrtvu majku i rekle neka ide mrš van".

"Nakon što mi je rekla da se gubim van, rekao sam joj da je ku***, da je dr***, da je pušila k***, kao što i je pušila. Rekao sam da je seljakuša jer je to istina. Rekao sam to malo višim tonom, ali to nisu bile prijetnje nego vrijeđanje, zato što su one prvo vrijeđale mene. U policijskoj postaji počeo sam lupati nogama i rukama jer mu nisu htjeli dati građansko pravo da obavim telefonski poziv, ali nije istina da sam ih vrijeđao", rekao je u obrani na sudu.

Policajci su nakon incidenta pozvali hitnu pomoć jer je muškarac spominjao da mu trebaju sredstva za smirenje. Kada mu ih je liječnica ponudila, odbio je popiti ih, pa je liječnica ustanovila da glumi. Za olakotne okolnosti okrivljeniku je uzeto priznanje prekršaja, a za otegotnu ranije pravomoćno prekršajno kažnjavanje zbog narušavanja javnog reda i mira.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.