Muškarac zatvorio četiri Kineza na farmu marihuane u Oklahomi i pogubio ih

UHIĆEN je osumnjičenik za ubojstvo četvero kineskih državljana, koje se dogodilo u nedjelju na farmi marihuane u američkoj državi Oklahomi. Lokalna je policija izvijestila kako sumnjaju da je ubojica 45-godišnji Wu Chen.

Tijela su pronađena nakon što je policija primila dojavu o hitnoj situaciji s taocima u blizini grada Hennesseyja. Prema policiji, napadač je ušao u zgradu na posjedu u vrijeme kada je unutra bilo "nekoliko zaposlenika". Ostao je "u toj zgradi duže vrijeme prije nego što su krenula pogubljenja", izvijestio je Državni istražni ured Oklahome.

Žrtve su poznavale napadača

Među žrtvama su tri muškarca i jedna žena. Peta žrtva, također kineski državljanin, helikopterom je prebačena u bolnicu. Obitelji žrtava i dalje nisu obaviještene zbog "značajne jezične barijere", rekla je policija.

Osumnjičenik je uhićen u utorak na području Miami Beacha, pomoću automatiziranog čitača registracije na automobilu. "Ne znam jesu li u srodstvu ili suradnici, ali zasigurno su se te osobe poznavale", rekao je Državni istražni ured Oklahome za AP.

Medicinski kanabis legalan je u Oklahomi, no nije jasno je li farma imala dozvolu ili je bila ilegalna. Industrija medicinske marihuane doživjela je procvat u Oklahomi otkako su tamošnji glasači legalizirali njezinu upotrebu 2018.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.