Na pogreb oca Vinka Žuljevića Klice došli Nikica Jelavić, Zefo, braća Petrač i ostali

NA GROBLJU Markovo polje u istočnom dijelu Zagreba danas je pokopan Jozo Žuljević, otac Vinka Žuljevića Klice koji je prije tri dana preživio tešku prometnu nesreću u Sesvetskoj Selnici.

> Otkud Klici Mercedes S550?

> Porezna upravo, kucaj "njima" na vrata, ako smiješ!

Na pogrebu Joze Žuljevića na kojem se okupilo petstotinjak ljudi, između ostalih pojavili su se Nikica Jelavić, Josip Antić Zefo, Zoran Pripuz, Goran Obradović Pišta te braća Novica i Nikola Petrač.

Nikica Jelavić se u Hrvatsku vratio u siječnju nakon što se u Njemačkoj nagodio s tužiteljstvom na Zemaljskom sudu u Kemptenu gdje mu je trebalo biti suđeno za pokušaj procesne prijevare i poticanje svjedoka na lažno svjedočenje.

Žuljevićevog oca na posljednji počinak su ispratili i Reno Sinovčić, Vice Vukojević, Stanko Sopta, Herman Vukušić, Ljubo Ćesić Rojs, Robert Valdec, Zoran Gobac, Velimir Bujanec, Slaven Knezović, Miroslav Rus i pjevač Ivan Mikulić.

Jozo Žuljević je preminuo od posljedica ozljeda zadobivenih u nesreći u Sesvetskoj Selnici gdje je vlak naletio na Mercedes S550 kojim je upravljao Vinko Žuljević. On je u nesreći teško ozlijeđen, ali je izvan životne opasnosti.

R.I.
Foto: Goran Mehkek/Cropix

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.