Na zapadu Zagreba na cesti nađen dječak. Roditelji nakon par sati došli po njega

Foto: Google

Danas je oko 11:35 u Zagrebu pronađeno dijete bez pratnje roditelja. Kako kažu iz zagrebačke policije, maleni je dječak pronađen na Aleji Bologne u zagrebačkom Vrapču. Dječaka su uočili slučajni prolaznici koji su pozvali policiju i čekali s njime do njihovog dolaska.

"Također je brigu o djetetu preuzeo Zavod za socijalni rad. Dijete je još uvijek kod nas, utvrđujemo identitet djeteta i postupamo dalje. Najprije radimo na utvrđivanju identiteta kako bismo mogli poduzimati daljnje korake i utvrditi tko su roditelji", rekli su iz policije.

U vrijeme pronalaska bio je neprikladno odjeven za kišu u kratke hlače, potkošulju i tenisice, a navodno nije komunicirao ili je govorio nerazgovijetno. Policija je ubrzo nakon objave apela objavila da su roditelji došli po dječaka.

"Obitelj dječaka vrtićke dobi koji je u srijedu prije podneva pronađen na Aleji Bologne bez ičije pratnje javila se policiji koja trenutno utvrđuje okolnosti događaja", potvrdili su iz PU zagrebačke. "Član obitelji se javio i došao po dijete. Trenutno se utvrđuju sve okolnosti, odnosno što se dogodilo i kako je dijete odlutalo", rekli su iz zagrebačke policije.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, riječ je o dječaku s određenim teškoćama u razvoju s kojim se teško sporazumjeti, a koji je odlutao od roditelja, a ne iz vrtića ili neke druge odgojno-obrazovne ustanove.

Uskoro opširnije

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.