Načelnik karlovačke policije: Policajac konzumirao kokain, drugi imao 1.53 promila

Screenshot: RTL

NAKON što je načelnik karlovačke policije izdao nalog da se testiraju službenici iz postaja Duga Resa, Ozalj i Ogulin, saznalo se da je jedan policajac konzumirao drogu, a čak trojica su bila u alkoholiziranom stanju. Načelnik PU karlovačke Darko Car je za RTL rekao kako se provode redovne nadzorne djelatnosti. Ispričao je tko je što od policajaca konzumirao i u kojim količinama.

''Nažalost radi se o dosta velikim koncentracijama alkohola u krvi kod jednog policajca. To je bilo 1.53. Kod druga dva policajca radilo se o 0.23, odnosno 0.13 promila. Međutim mi u policiji provodimo nultu stopu tolerancije prema alkoholu i svaka koncentracija alkohola u krvi je nedopuštena'', rekao je Car za RTL.

Jedan policajac konzumirao kokain

Načelnik karlovačke policije kaže da je preliminarnim testiranjem kod jednog policajca utvrđen kokain u organizmu.

''I dalje ćemo provoditi kriminalističko istraživanje u tom pogledu da utvrdimo i neke druge činjenice. Nažalost, radi se o vođi sektora jednog teritorijalnog područja Policijske postaje Duga Resa. Policajac koji je bio pozitivan na kokain momentalno je udaljen iz službe i protiv njega će biti podnesen zahtjev za disciplinskim sudovanjem za težu povredu policijske odgovornosti", kazao je načelnik Car za RTL.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.