Nakon sina slikarice, sa 100 grama heroina uhvatili brata bivšeg policajca

NEŠTO VIŠE od mjesec dana nakon uhićenja Ivena Metikoša, sina slikarice Sanje Metikoš, koja je 90.-ih u Turskoj pala s kilogramom heroina, sa 100 grama heroina policija je ščepala Josipa Paurevića, kojeg sumnjiče da je Metikošu prodao drogu. Heroin je nađen u stanu u Vrličkoj ulici u Splitu, a zaplijenjen je i veći iznos gotovine - 1.200 eura te 31.350 kuna.

Heroin preprodavao na veliko u cijeloj županiji?

U policiji sumnjaju da se Paurević posljednjih šest mjeseci bavio preprodajom heroina na veliko, i to na teritoriju splitsko-dalmatinske županije. Priveden je istražnom sucu i pritvoren.

Josip Paurević brat je Lea Paurevića, bivšeg policajca i poznatog splitskog redara, kojeg su lani priveli na razgovor u sklopu istrage pljačke 15 milijuna kuna u Središtu hrvatskih pošta na Kopilici. Protiv Paurevića nije bilo dokaza, ali su zato njegovog prijatelja Jozu Certu, šefa kaštelanske Hvidre, optužili da je bio logističar srpskim pljačkašima. Paurević je Certi spasio život prije tri godine nakon što mu je u automat klubu na Poljičkoj Vicko Rožić zabio nož u vrat.

I majka i sin pali sa heroinom u središtu Splita

Sanja Metikoš osuđena je u Turskoj na 10 godina robije, no protjerana je iz zemlje nakon par godina služenja kazne. I u Splitu su je hvatali s heroinom. Prije deset godina uhvaćena je sa 57 grama heroina na splitskom pazaru. Svega koji metar dalje, u Zagrebačkoj ulici, prije mjesec dana "pao" joj je i sin sa 100 grama heroina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.