NAPAD U ZAGREBU Pokušali vezati taksista Cammea pa ga opljačkali, prijetili mu oružjem

Foto: Index, Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U NOĆI sa subote na nedjelju, oko 2 sata ujutro, u Zagrebu je napadnut i opljačkan vozač Taxi Cammea.

Dvojica muškaraca tražila su ga da ih vozi u Mikuliće i tada su stvari krenule po zlu. Prvo su mu zaprijetili pištoljem i ukrali mu novčanik i mobitel. Pokušali su ga i vezati ali im je pobjegao. U pokušaju da ga prestraše, vozaču su zaprijetili i vatrenim oružjem.

Policija je počinitelje brzo pronašla i privela, potvrđeno je Indexu.

O detaljima pljačke pitali smo voditelja korporativnih komunikacija Cammea Marka Župu.


"Mogu potvrditi da je sinoć djelatnik Cammea napadnut i opljačkan uz prijetnju oružjem. Međutim, zbog policijske istrage nismo u mogućnosti komentirati same okolnosti događaja.

Kolega je dobro, nije ozlijeđen i to je najbitnije od svega, a počinitelji su uhvaćeni vrlo brzo nakon samog događaja zahvaljujući reakciji našeg vozača i našem sustavu za uzbunjivanje.

Cammeo ima iznimno kvalitetan sigurnosni sustav i tajnu tipku za uzbunjivanje za slučaj opasnosti. Kada se taj alarm uključi - svi naši vozači, pozivni centar i unutarnja kontrola dobiju obavijest koje vozilo traži pomoć i gdje se nalazi te se pokreće čitav niz mjera u smislu dolaska na lokaciju, pozivanja policije itd. Također, iznimno ulažemo i u edukaciju naših vozača pa ih pripremamo i na ovakve situacije, iako su one zaista rijetkost", kazao je Župa za Index.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.