Nastavio trgovati i u politici: Kerum kupio HDZ-ovog vijećnika

"STRANKA više nema autoritet nad gradskim vijećnikom Boškom Knezovićem, no ne znam je li se ispisao i pristupio Kerumovoj stranci" kaže šef splitskog HDZ-a Dujomir Marasović na špekulacije o prelasku svog vijećnika Kerumovom HGS-u.

Lovrinčević brzinski isključen, prema Knezoviću blagi zbog moždanog udara?!

Kerum je još prije mjesec dana najavio kako je kupio dva HDZ-ova vijećnika. Nije tad u vijećnici bilo Knezovića, koji je ljetos doživio težak moždani udar, od kojeg se do danas nije oporavio. Poslušnost je Knezović, međutim, "otkazao" na nedavno održanoj sjednici. O čemu se točno radi od Marasovića se nije moglo doznati. 

"Ništa konkretno, ali Knezović uopće nema kontakta s HDZ-om, ni strankom, a ni kolegama vijećnicima" kaže Marasović, koji je prošlog tjedna iz stranke isključio Marija Lovrinčevića, člana Uprave HAC-a, i to samo zato što su ga vidjeli u Primorčevom splitskom stožeru. A Knezović koji više nije pod kontrolom i dalje uživa zaštitu. Unatoč svemu, nema procedure za isključenje. Blagom pristupu svakako je kumovala Knezovićeva teška zdravstvena situacija.

A kamo stvari idu moglo se iščitati još prije mjesec dana, kada je Knezović izabran za predsjednika Vaterpolskog kluba POŠK. Među novim licima u Nadzornom odboru kluba ukazalo se i ono splitskog odvjetnika Dine Puljića, člana predsjedništva Kerumovog HGS-a, predsjednika Nadzornog odbora Stanouprave te člana čitavog niza gradskih odbora i povjerenstava. Teško da se radilo o pukom slučaju.

Marasović siguran u preostala tri HDZ-ovca u Gradskom vijeću

Navodno sa ostalo troje vijećnika, bivšim predsjednikom Gradskog vijeća Tomislavom Gojom, Sanjom Župom i Mirkom Ramljakom - problema nema i Marasović i dalje na njih najozbiljnije računa.

Kako bilo, Kerum je okrupnio svoju alijansu i može računati na podršku vijeća u realizaciji svojih projekata. Nakon što je pukla ljubav s HDZ-om, bez problema se našla potrebna većina, koju će Knezović sada dodatno zacementirati. Dobro ide Keruma ta trgovina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.