Nećak Zorana Pripuza pijan u nedjelju ujutro slupao Ferrari suvlasnika hotela Lav

IVAN PRIPUZ, 30-godišnji sin Petra Pripuza, vlasnika tvrtke C.I.O.S. i nećak Zorana Pripuza, svojedobno glavnog optuženika u postupku za tzv. zločinačku organizaciju u Zagrebu, imao je u nedjelju oko 8 sati prometnu nezgodu na križanju Vukovarske i Ulice slobode u Splitu.

Pripuz neozlijeđen, a vozač Punta zadržan na Neurokirurgiji

Pripuz je iz desnog traka u Vukovarskoj crvenim Ferrarijem F430 prepriječio put vozaču Fiata Punta, koji je bio u lijevom traku. Mladi Pripuz sjetio se u zadnji čas da bi ipak htio skrenuti ulijevo, u Ulicu slobode, no bio je u pogrešnom traku. 

Sudar je bio neizbježan. Punto je udario Ferrari u lijevi bok. Ispostavilo se da je Pripuz (ponovno) vozio alkoholiziran. U nedjelju ujutro izmjereno mu je 1,25 promila alkohola. Čini se kao da se taman oporavljao od ludog subotnjeg provoda u Splitu. 

Priveden je u postaju i spremljen na sigurno. Pustili su ga tek popodne u 16 sati. Pretpostavlja se da će ga prijaviti za nekoliko prekršaja. Za razliku od Pripuza, koji je iz nesreće izašao neozlijeđen, vozač Fiat Punta prebačen je u splitski KBC i zadržan na Odjelu neurokirurgije.

Ivan Pripuz već ima iskustva s ovakvim situacijama. Potkraj 2007. godine sa 1,66 promila alkohola Porscheom 911 zabio se u policijski VW Passat kod Jadranskog mosta u Zagrebu. Isto je bila nedjelja. 

Kurtović prodaje i Lav i Ferrari

Slupani Ferrari u vlasništvu je Ivice Kurtovića, suvlasnika hotela Lav. O nesreći vrijedne jurilice nabavljene prije četiri godine - ne zna ništa. "Automobil sam odavno dao jednom autosalonu na prodaju. Teška su vremena, nije situacija za takav luksuz", kaže Kurtović.

S prodajom skupe jurilice ide malo teže. "Pa tko će danas dati toliko novca. Mislim da ću se prije riješiti Ferrarija nekakvom kompenzacijom", kaže Kurtović, koji osim Ferrarija prodaje i svoj udio u Lavu. 

Zadovoljan je, inače, kako je ove godine krenulo s Lavom. Hotel, tvrdi Kurtović, bilježi sjajne poslovne rezultate, ali od prodaje ipak nije odustao. "Nisam hotelijer, i dalje želim prodati svoj udio. Ako netko ponudi razumnu cijenu, zašto ne", kaže Kurtović.

A dio je već htio kupiti Josip Milavić, vlasnik Studenca. Stvar je, međutim, zapela i sad je rješava sud. Kurtović ne želi to komentirati jer postupak još nije pravomoćno okončan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.