Nemoguća misija: Thompson i ovog ljeta bez koncerta u Areni?

GRADSKE vlasti u Puli ponovno su pred sebe dobile vječiti "vrući krumpir" zvan Thompson i njegov nastup u pulskoj Areni.

Menadžer Marka Perkovića Thompsona, Zdravko Barišić, tvrdi kako će pulski gradonačelnik Boris Miletić ponovno podleći pritisku dežurnog IDS-ovog antifašiste Damira Kajina te i ovog ljeta zabraniti nastup popularnog pjevača u tom zdanju.

Zabrana zbog predizborne kampanje?

"Zgrožen sam takvim saznanjem. Moji informatori navode da razlog ponovnom otkazivanju Thompsonovog koncerta leži u predstojećoj predizbornoj kampanji za lokalne izbore. To je nečuveno", kazao je za Slobodnu Dalmaciju Barišić.

Naime, još prije dva dana gradsko poglavarstvo trebalo je donijeti odluku o tome koji će glazbeno-scenski programi, od njih 22, moći biti izvedeni u Areni u periodu od 15. lipnja do 31. kolovoza ali to nije učinjeno.

Kajin: Moj savjet je "ne" Thompsonu

Povjerenstvo zaduženo za to pitanje prije više dana donijelo svoje zaključke i proslijedilo ga gradskim vlastima, no o tome će se odlučivati tek na sljedećoj sjednici Gradskog poglavarstva idućeg tjedna, odnosno 9. travnja. Thompson je kao i drugi izvođači uredno prijavio program do roka od 28. veljače.

Barišićeve tvrdnje Kajin smatra čistim nebulozama te poriče da je on ikako utjecao na mišljenje pulskog gradonačelnika. "Boris Miletić je odgovoran gradonačelnik, koji dobro poznaje očekivanja svojih sugrađana, te se sukladno tomu tako ponaša i donosi odluke. Moj mu je savjet svakako 'ne' Thompsonu" kratko je kazao Kajin.

Valja podsjetiti kako je Grad Pula i prošle godine zabranio Thompsonov nastup u Areni, zbog čega su se i našli na sudu s njim te dobili spor na Općinskom sudu, no Upravni sud još uvijek nije odredio prvo ročište u žalbi na presudu prethodnog suda.

K.S.
Foto: Index (Arhiva)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.