Nove napetosti u centru Splita: "Krenuli su prema meni s namjerom da tuku, a onda sam izvadio mobitel"

Screenshot: Facebook

PREDSJEDNIK Udruge Adria Art Annale, Antej Jelenić, danas je doživio bliski susret s bivšim Hajdukovcem Darkom Miladinom kraj Zlatnih vrata, nedaleko od prostora oko kojeg se spore u Dioklecijanovoj ulici u središtu Splita.

Jelenić je na Facebooku objavio snimku susreta. Tvrdi da su Miladin i još dvojica krenuli prema njemu s namjerom da ga istuku. Onda je izvadio mobitel i počeo snimati.

Bilo je prilično dramatično. Jelenić je bio pod stresom i nije birao riječi kojima je "častio" Miladina i društvo. U jednom trenutku jedan se zaletio prema njemu. Do fizičkog kontakta ipak nije došlo. Miladin i prijatelji pozvali su policiju. Jelenić kaže da mu se nisu još javili. 



 
"Hvala gradonačelniku što nije ništa poduzeo da se siledžije izbace iz centra grada"

"Darko Miladin ponovno napada. Sačekuša troje na jednoga. Dočekali su me kraj Grgura Ninskog i počeli vrijeđati i ići prema meni s namjerom da me istuku. Kada sam izvadio mobitel, onda su se povukli. Ako mi se išta dogodi, poluljudi sa snimke su krivci. Hvala gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari što nije ništa poduzeo da se pohlepne siledžije izbace iz centra grada. Ovo je prevršilo svaku mjeru i granicu", napisao je u svojoj objavi Jelenić.

Udruga AAA i Miladin spore se oko jedne prostorije. Prije godinu dana dogovorili su se da će Miladin obnoviti zidove jer u susjedstvu uređuje hotel. Prolaz u prostoriju je, međutim, zazidan. Unatoč tome što je Miladinu izdat nalog da prostor vrati u prijašnje stanje i preda ga Gradu Splitu, to nije učinio. Na splitskom Općinskom sudu vodi se postupak oko prostorije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.