Detalji jezivog zločina kod Doboja. Žena sve pažljivo isplanirala s ljubavnikom (19)

Foto: Armin Durgut/PIXSELL, Facebook

U Doboju je održana izvanredna konferencija za medije na kojoj su pripadnici MUP-a Republike Srpske iznijeli detalje jezivog ubojstva, piše Klix.ba. Policijski načelnik Slobodan Radinković je kazao kako je konferencija organizirana zbog velikog interesa i umirivanja javnosti, a zatim je iznio kronologiju događaja, od planiranja zločina do privođenja osumnjičenih. 

Radinković je napomenuo kako je nestanak Saše Kulišića jučer oko 11:50 prijavila kuma osumnjičene A. K. Ona je vidjela A. K. kako s jednim muškarcem izlazi iz kuće u Ulici Miloša Obilića i uočila tragove krvi u kući.

Žena i mladić iznajmili dva vozila i stan

"U prvi mah se mislilo da se radi o nasilju u obitelji ili obiteljskoj zajednici te su djecu preuzeli radnici Centra za socijalni rad", objasnio je Radinković. Dodao je kako je građanin u 13:50 prijavio da se u šumi kod Doboja nalazi golo tijelo muškarca koji je bio vezanih ruku i nogu. 

"Došlo se do saznanja kako se radi o muškarcu čiji je nestanak prijavljen. Policija je na temelju svojih informacija došla do saznanja kako se u vezu mogu dovesti ženska osoba A. K. (1991. godište) i muškarac D. L. (2005. godište) koji su bili u vezi", rekao je Radinković.

Dodao je kako su A. K. i D. L. iznajmili dva vozila u rent-a-car kućama i stan u Banjoj Luci gdje su otišli nakon što su izvršili zločin. Pretreseno je više objekata i vozila, a krim-obradom je utvrđeno da su nekoliko dana ranije, dva-tri dana prije ubojstva žrtvi u limunadu stavljali i lijekove kako bi bio što onesposobljeniji.

Uboden je nožem tri puta

Prvo vozilo su unajmili 27. siječnja, a još ranije su unajmili stan u Banjoj Luci gdje su kasnije vratili vozilo kojim su prevezli vezanu žrtvu iz stana do lokacije u šumi, na kojoj su ga ostavili vezanog za drvo.

"Oni su 1 sat iza ponoći došli u stan u Doboj, gdje su zatekli oštećenog u krevetu. L. D. ga je potom udario šakom, nakon čega su ga vezali i ubacili u prtljažnik rent-a-car vozila. Po dolasku na lokaciju uboden je tri puta nožem te je uslijed ozljeda preminuo", priopćio je Radinković. 

"Možemo zaključiti da se radi o predumišljaju, da je ubojstvo pripremano i na monstruozan način izvršeno", zaključio je. Žena je nakon ubojstva pobjegla u Banju Luku, gdje je i uhićena, dok je njen ljubavnik pronađen i priveden u Doboju, kamo se vratio nakon počinjenog zločina. Zbog težine počinjenog zločina prijeti im kazna doživotnog zatvora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.