Novi detalji: Ubio majku u Veloj Luci pa krvav napadao ljude na ulici

JUTROS oko 9:15 u obiteljskoj kući u Veloj Luci pronađeno je mrtvo tijelo 67-godišnje žene.

Prema još uvijek neslužbenim informacijama, sin je ubio majku. Uhićen je 34-godišnji sin A.Š.

Susjedi još sinoć čuli viku

Kako smo doznali, susjedi su još sinoć čuli viku, no, kako kažu, nisu reagirali jer je to bilo uobičajeno. Sin se s majkom, pričaju susjedi, svađao često.

Nakon ubojstva mladić je fizički napadao mještane na ulici. Napao je i vlasnika jednog ugostiteljskog objekta. Supruga napadnutog vlasnika ugostiteljskog objekta je ispričala kako je A.Š. bio sav u krvi i da je njezina supruga napao s leđa.  

"Napao mi je muža s leđa, muž se hrvao s njim, a onda je mladić pobjegao"

"Čuli smo da je napao jednog našeg sumještanina, a onda je pedesetak metara od mjesta gdje taj sumještanin živi napao i moga muža i to s leđa. Moj se muž hrvao s njim, a onda je mladić pobjegao, a muž za njim. Uskoro je napao još jednog čovjeka kojeg znamo, muž je potrčao u pomoć tom čovjeku, a mladić je pobjegao.

Kasnije ga je pokupila policija, sve se dogodilo u pet minuta i 50 metara. U trenutku napada mladić je bio pun krvi, vjerojatno se napad dogodio nakon ubojstva. Mog je muža napao bez ikakvog razloga, s leđa, šakama, a on ima operiranu vratnu kralježnicu. Doživio je šok, istraumatiziran je, ali i ozlijeđen“, ispričala je supruga za Dubrovački vjesnik.

Majka porijeklom iz Brazila, otac je u trenutku ubojstva bio na brodu

Policija je ubrzo u obiteljskoj kući otkrila mrtvo tijelo majke (67). Ubrzo su pronašli i uhitili A.Š. 

U obiteljskoj kući u kojoj se dogodilo ubojstvo policija obavlja očevid. Očevidom rukovodi Županijsko državno odvjetništvo.

Majka je porijeklom bila iz Brazila i u Veloj Luci se udala za pomorca. On je prema neslužbenim informacijama u trenutku ubojstva bio na brodu. 

 

Pročitajte više