Obračun u Livajinom kafiću: Svaguša i Kerum čistili stare račune

ŽELJKO KERUM i Joško Svaguša sukobili su se, kako neslužbeno doznajemo, u kafiću Tau Keramike Ivice Livaje na Dujmovači. U pitanju su navodno "stari računi". Priču koja se poput munje proširila Splitom, Svaguša nije potvrdio.

"Ja se potukao sa Kerumom?! Ma dajte. Nađite me s nečim drugim zezat. Sa ovim nemate šanse. Pa on je moj brat", u dobrom raspoloženju zatekli smo Svagušu. Po njemu, nije bilo nikakvog "fajta", premda Indexovi izvori navode da je u Livajinom objektu bilo poprilično živo .

Popričali o svemu...

Po jednoj varijanti, Svagi je duel riješio u svoju korist bez po muke, Kerum se navodno povukao podvijena repa. Nismo gradonačelnika običavali viđati u takvim izdanjima, no valja se prisjetiti nedavnog incidenta na moto partyju 4. brigade s kojeg je Kerum pobjegao nakon što su ga zalili pivom.

Druga verzija događaja opisuje "rovovsku bitku" između dvojice starih drugova. Svagi je navodno u jednom trenutku priprijetio novinarima, a Kerum uzvratio najavom izbacivanja iz gradskih prostora. Livaja je pokušao primiriti situaciju pa je i on došao pod gradonačelnikov udar.

Kod Livaje sve pod kontrolom

Kerum nam se nije htio večeras javiti da prokomentira zbivanja na Dujmovači, no Livaja je potvrdio da su obojica svratili do njega. Tvrdi, međutim, da nikakvog sukoba nije bilo i da boce nisu letjele po kafiću.

"Ma kakvi. Pa kod mene je sve uvijek pod kontrolom", uvjeravao nas je Livaja. Drago mu je zbog jedne stvari. "Konačno su sjeli i popričali o svemu", otkrio nam je Livaja.

Zbog Fani se odrekao starog društva

Nije tajna da je Kerum na traženje Fani Horvat zahladio odnose s nekad nerazdvojnim društvom. Svagija i Livaju Fani je visoko pozicionirala na svojoj shit listi. Okrivila ih je za brojne Kerumove neprospavane noći i zatražila od dragog da prijateljima kaže: "Zbogom".

Svaguši se Kerum uskoro zahvalio na vođenju Hajduka, povukla se tada i priča da će Svaguša kao povratnik u Gradsko vijeće biti oporba. Nije se to, ipak, dogodilo, no da nije kako je bilo, posve je očito.

I Kerum i Svagi u režimu s novim curama morali su drastično korigirati ponašanje. Gradonačelniku su se nemogući zahtjevi odrazili na liniju, dok se Svaguša - preporodio. Njemu je taj novi životni izazov očito bolje legao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.