Odgovorio još jedan SDP-ovac: Bolje da je Mostovac ostao anoniman jer teško je ispaliti ovakvu glupost

Foto: FAH

NE STIŠAVAJU se negodovanja nakon što je jedan istaknuti Mostovac za Index ispričao kako je ukidanje beneficija propalo zbog pet bivših zastupnika SDP-a.

Jedan od prozvanih SDP-ovaca je i Saša Đujić koji je putem Facebooka anonimnog Mostovca nazvao glupanom.

"Jasno mi je zašto je ovaj "Visokopozicionirani" MOSTOVAC neimenovan odnosno anoniman, jer je teško izjaviti ovakvu glupost pod imenom i prezimenom i ispasti ovoliko glup. Ovako ipak imamo 15 kandidata za potencijalnog glupana.

Kao prvo 5 zastupnika iz redova oporbe ne može utjecati na odluke vladajuće većine, to je jasno kao dan. Da su htjeli zakon su mogli donijeti i za to im nije kriv nitko osim njih samih. Možda je nas 5 krivo i što danas, tri i pol mjeseca nakon izbora još uvijek nemamo kompletnu Vladu?!

Kao drugo ja u Saboru nisam proveo dva dana, već četiri godine, točnije 1494 dana. Po važećim zakonskim propisima ne mogu se prijaviti niti na zavod za zapošljavanje, a i ograničene su mi mogućnosti zapošljavanja (zakon o sprječavanju sukoba interesa), zbog toga koristim ovo stečeno zakonsko pravo dok ne nađem posao.

Ja sam ovo pravo stekao u prošlom mandatu 7. saziva Hrvatskog sabora nakon pune 4 godine mandata. Sve ostalo su obične laži, izmotavanja i obmane. Ali nakon ponašanja MOSTA protekla tri mjeseca ništa me ne može iznenaditi.
Ja sam u svoj mandat ušao i iz njega izlazim bez afera i bez sumnjivih i nemoralnih radnji. Nisam preprodavao ili iznajmljivao stanove koje sam dobio od države, nisam krao stiropor, nisam mjenjao prezime i još puno toga kao ovi lažni moralisti iz MOSTA!!!", napisao je Đujić.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.