Odmetnik Ivica Mišić: "Naša Vlada bila je smiješna, a Petrov nesposoban"

Foto: Hina

NEZAVISNI saborski zastupnik i donedavni Mostovac Ivica Mišić kometirao je prikupljene potpise za samoraspuštanje Sabora rekavši da "ako je to tako, onda je to u redu i treba ići na izbore".
 

"Mi smo isto za to. Nikakav problem nije oko toga, ako većina kaže, mi ćemo to podržati i smatramo da je to jedina opcija. Ako se nešto ne bi promijenilo" rekao je Mišić novinarima u Saboru.

Novinari su ga podsjetili na njegovu tvrdnju da bi izbori bili najgore rješenje. "Nije najgore rješenje, nego su izbori najskuplji. Bolje rješenje bi bilo ono što je jeftinije za Hrvatsku jer Hrvatska je u teškoj situaciji, međutim izbori će produžiti agoniju. To je jedino što je najgore. Ali izbori su uvijek najbolje rješenje jer će doći neki novi ljudi, neko novo preslagivanje, pa će to biti i kvalitetnije za Hrvatsku", rekao je Mišić.

Glasovat će, kaže, za nove izbore dodajući da je, ako ima 80 potpisa, to riješeno. U službenu proceduru Sabora upućen je inače 81 zastupnički potpis za samoraspuštanje Sabora.

Upitan je li i on nasjeo na blef HDZ-a da imaju 76 potpisa Mišić je rekao da nije. "Naša Vlada bila je smiješna. Smatrao sam da je premijer ozbiljan čovjek koji će to prihvatiti s ozbiljnom radom. Pokazalo se da nisu sposobni", kazao je.

Nije mu, kaže, važno što će donijeti izbori, glavno mu je da Hrvatskoj bude bolje. Lidera Mosta i svog donedavnog šefa Božu Petrova optužio je za nesposobnost. "Nesposobnost, Hoćemo-nećemo, možemo-ne možemo", rekao je Mišić dodajući kako tako ne ide.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.