Pakistanac spalio kuću kćeri jer se udala protiv njegove volje? Izgorjela mu i unučad

Screenshot: YouTube/22 TV PK

MUŠKARAC iz Pakistana osumnjičen je da je zapalio kuću u kojoj su živjele njegove dvije kćeri i četvero unučadi jer se jedna od njih udala protiv njegove volje.

Policija traga za Manzoorom Hussainom jer je navodno zapalio kuću u pakistanskom okrugu Muzaffargargh, u kojoj su živjele njegove dvije kćeri Fauzia Bibi i Khurshid Mai. U požaru su poginule njegove kćerke, njihovo četvero djece te Maijin suprug.

Fauzia Bibi se prije 18 mjeseci udala protiv očeve volje za Mehbooba Ahmada. Radilo se o braku iz ljubavi, a ne o dogovorenom braku, piše CNN.

Zatekao kuću u plamenu

"Do incidenta je došlo zbog sukoba između dvije obitelji zbog sklapanja braka iz ljubavi", priopćili su iz lokalne policije.

Bibin suprug Ahmad ispričao je policiji da nije bio kod kuće u vrijeme požara i da je, kada se rano ujutro vratio s posla, našao dom u plamenu. U požaru je stradao njegov 4-mjesečni sin, zajedno s troje djece Khurshid Mai u dobi od 2, 6 i 13 godina.

U Pakistanu svake godine na stotine žena ubiju članovi obitelji zbog udaje protiv njihove volje, navodi organizacija Human Rights Commission of Pakistan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.