Peh za pehom: Jujnovića optužili da je mitio policajca pa mu vozača uhvatilo drogiranog?!

MATI JUJNOVIĆU, povratniku s Novog Zelanda i vlasniku Prometa Makarska i Autoprijevoza Sinj, zaredao problem za problemom! Uskok je najprije uhapsio policajca u Makarskoj koji je navodno primio mito od tri osobe, među njima i od Jujnovića, da bi samo koji dan kasnije jedan od njegovih vozača autobusa bio pozitivan za test na droge!

Uhvatili su ga po dojavi na splitskom kolodvoru. Test je bi pozitivan, navodno je u pitanju kokain! Vozač je isključen iz prometa i bit će prekršajno prijavljen ako analiza krvi bude također pozitivna na drogu. Jujnović je šokiran optužbama za mito, a za vozača ništa ne zna!

Jujnović tražio da ga policajci poligrafski testiraju

"Ja sam 28 godina radio u Novom Zelandu i tamo je na prvom mjestu borba protiv korupcije. Ja sam navikao tako raditi i nema šanse da bi ikome dao mito. To je van pameti. Pa svi znaju da se policija besplatno vozi autobusima", kaže nam Jujnović, koji je navodno podmitio policajca kako bi mu oprostio prometni prekršaj.

"Ma to je suludo. Ja sam im u policiji sve objasnio da nije bilo nikakvog mita. Tražio sam i da me stave na poligraf, ali su mi rekli da za to nema potrebe", kaže nam Jujnović.

Sindikalisti podmetnuli aferu sa vozačem?

"Čuo sam da je nešto bilo s tim vozačem, ali mi policija nije javila da je test bio pozitivan. Ako bude drogiran, jasno da će dobiti otkaz", odriješit je bio Jujnović. Kaže da strogo pazi da mu vozači i personal budu uredni, ali da isto tako ne može baš sve kontrolirati.

Vozač koji je upravljao pod utjecajem droge ima i neke kaznene prijave. Jujnović kaže da mu to nije bilo poznato. "Znate kako se kaže na Novom Zelandu. Nitko nije kriv dok nije osuđen. Ja želim biti maksimalno korektan", kaže Jujnović. 

Sumnja da su mu ovu aferu sa vozačem podmetnuli sindikalisti, koji su se inače bunili zbog otkaza. "Znam ja, oni bi da njih zadržim, a da otpustim ove mlade. Ali to neće ići", zaključio je Jujnović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.