PERNAR U SABORU Vlast je unakazila televiziju i stavila je u službu jezive propagande

Screenshot Youtube

U SABORU se danas nastavlja rasprava o prijedlogu odluke o imenovanju članova Nacionalnog vijeća za znanost, visoko obrazovanje i tehnološki razvoj.

Razgovarajući o Programskom vijeću HRT-a, Pernar je rekao kako bi se o programskoj politici HRT-a dalo pisati knjige:

Ideološki razlozi

"Ta je urednička politika sve samo ne objektivna, HRT je sve samo ne javna televizija. Isključiva mu je uloga propaganda u ime vladajućeg režima."

Podsjetio je na emisiju u kojoj ga je Slobodan Prosperov Novak vrijeđao, a HRT je to emitirao.

Naveo je i kako HRT ne želi da se zna kako se živi pod sirijskom vladom, "zbog ideoloških razloga", jer nije puštena reportaža o tome.

Pernar babaroga


Željko Reiner ga je upozorio da su tema kandidati za Programsko vijeće HRT-a pa se Pernar vratio na HRT i rekao kako gledanost HRT-a dramatično pada te da Programsko vijeće ne radi svoj posao.

"Ta ista vlast koja je unakazila javnu televiziju, koja ju je stavila u službu jezive propagande, opet će glasati o Programskom vijeću. Iako ćemo mi glasati o povjerenju ministru Barišiću, to nije bila udarna tema vijesti HRT-a, ali Pernar jest."

Nastavio je kritizirati rad HRT-a te poručio kako je za HRT očito glavna tema kako je Pernar babaroga, čime zapravo skreću pozornost s pravih problema.

Dodao je kako je jedino što je kontinuitet na HRT-u "sluganstvo, poltronstvo i služenje interesima, koji su sve samo ne interesi hrvatskog naroda".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.