Pijan autom naletio na ženu i ostavio je da umre, izazvao još dvije nesreće

PJEŠAKINJA je poginula u prometnoj nesreći sinoć oko 20 sati kod Donje Stubice. 

Do nesreće je došlo u mjestu Donjoj Podgori kod Donje Stubice. 

Kako javlja policija, pješakinju je udario vozač koji je automobilom odmah pobjegao s mjesta nesreće. Žena je od zadobivenih ozljeda preminula na licu mjesta. 

Policija je odmah pokrenula potragu za njim, a danas ga je pronašla i uhitila.

Dok je bježao s mjesta nesreće, vozač je skrivio još jednu nesreću, potvrdila je policija za Dnevnik.hr. Uz to, još je jednu nesreću skrivio i prije nego što je naletio na nesretnu ženu. Kako se doznaje, u krvi je imao 1,47 promila.

Mještani: Skoro je zgazio još jednog čovjeka

Donja Podgora danas je zavijena u crno. 

"Da, to je naša susjeda, Marica Gospočić tu iz Podgore, oko 60 i nešto godina je imala. Išla je pješice doma od svoje sestre koja živi malo niže", ispričala je susjeda preminule za Zagorje.com. Rekla je i da su susjedi ispričali kako su čuli zvuk udarca, ali i da je sve vidio jedan od mještana koji se s preminulom susreo samo koji trenutak prije nesreće.

On je mještanima ispričao da je isti taj auto skoro udario njega dok se vozio biciklom, no uspio je to nekako izbjeći, a onda je čuo udarac. 

"Okrenuo se i vidio da Marice više nema na cesti. Išao je pogledati i vidio je u grabi u krvi", ispričala je svjedokinja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.