Pijana medicinska sestra kod Zadra vrijeđala ljude u kafiću. Mora platiti 450 kn

Ilustracija: Borna Filic/PIXSELL

MEDICINSKA sestra iz Zadra kažnjena je na Prekršajnom sudu u Zadru sa 750 kuna zbog incidenta koji je izazvala u kafiću Lučina u Molatu u srpnju prošle godine, piše 057info.

U kafiću koji je bio pun gostiju ona je već od ranog poslijepodneva vikala na druge goste, a jednoga od njih optužila je da joj je ukrao novčanik.

"Vikala je sve jače, psovala, rukama udarala po šanku. Ta situacija je trajala cijelo popodne, a gostima je bilo neugodno te su odlazili iz kafića", posvjedočio je konobar, koji je rekao kako su više puta zvali i policiju, koja je svoje službenike poslala tek u 21 sat.

"Okrivljena je narušavala javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način tako što je u vidno alkoholiziranom stanju lupala po šanku vičući na sve prisutne goste. Jednog gosta optužila je da joj je ukrao novac te ga je vrijeđala raznim pogrdnim riječima i dalje lupajući šakam po šanku, nakon čega je navedeni gost uznemiren napustio caffe bar, a okrivljena je nastavila vikati i rukama i nogama gurati sjedalice po terasi, što je uznemirilo ostale goste koji su zbog tog napustili caffe bar. Nastavila je s navedenim ponašanjem sve do dolaska policijskih službenika oko 22 sata, nakon čega je alkotestirana te joj je utvrđena koncentracija alkohola od 1,89", naveo je sudac u svojoj presudi.

Zbog smještaja u posebnu prostoriju do sljedećeg dana, odnosno prestanka djelovanja opojnog sredstva, od kazne se odbija 300 kuna, pa joj preostaje platiti tek 450.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.