Pijani mladić (24) u Slavoniji pokušao zgaziti policajca, ovaj se spasio skokom

Ilustracija: Ivo Cagalj/PIXSELL

Kaznenu i prekršajnu prijavu dobio je 24-godišnji vozač koji se pod utjecajem alkohola nije zaustavio na policijsko upozorenje već je automobilom krenuo na policajca koji se spasio skočivši u stranu, izvijestila je danas brodsko-posavska policija.

Incident se dogodio u ponedjeljak oko 21:30 sati kada je policajac na području općine Garčin tijekom kontrole prometa pokušao zaustaviti automobil koristeći svjetleću pločicu "stop policija". Međutim, vozač je ignorirao naredbu policajca i, umjesto da se zaustavi, ubrzao vožnju usmjerivši na njega automobil. 

Prilikom uhićenja pružao otpor

Policajac se od naleta vozila spasio skočivši u stranu. Policijska patrola potom je krenula u potjeru i ubrzo uspjela zaustaviti vozilo s odbjeglim vozačem koji se nakon zaustavljanja trčeći dao u bijeg, ali ga je policajac sustigao i svladao.

Prilikom uhićenja vozač je nastavio pružati otpor, zbog čega su policajci morali primijeniti prisilu. Uhićeni vozač podvrgnut je liječničkom pregledu na kojem nisu utvrđene ozljede, a obavljeni alkotest pokazao je da u organizmu ima 0.84 promila alkohola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.