Pijani mladić koji je ubio pješakinju ozlijedio je i djevojku u drugoj nesreći

PIJANI 26-godišnjak u subotu je, vozeći neprilagođenom brzinom u Donjoj Podgori usmrtio pješakinju nakon čega je, pobjegavši s mjesta nesreće, izazvao još jednu u kojoj je lakše ozlijeđena 21-godišnjakinja, priopćila je u nedjelju krapinsko-zagorska policija.

Do nesreće je došlo oko 19.30 kada je 26-godišnji hrvatski državljanin vozilom udario u 63-godišnju pješakinju koja je od zadobivenih ozlijede na mjestu preminula, a vozač je nastavio vožnju. U Donjoj Stubici ponovno, zbog neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom te je prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u drugo vozilo u kojem je putnica bila 21-godišnjakinja koja je zadobila lakše tjelesne ozlijede. Vozač je ponovno napustio mjesto nesreće, no pronađen je iza ponoći, a alko-testom mu je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,47 promila.

Vozač je uhićen i slijedi mu daljnje kriminalističko istraživanje, navodi policija.

Mještani: Skoro je zgazio još jednog čovjeka

Donja Podgora danas je zavijena u crno. 

"Da, to je naša susjeda, Marica Gospočić tu iz Podgore, oko 60 i nešto godina je imala. Išla je pješice doma od svoje sestre koja živi malo niže", ispričala je susjeda preminule za Zagorje.com. Rekla je i da su susjedi ispričali kako su čuli zvuk udarca, ali i da je sve vidio jedan od mještana koji se s preminulom susreo samo koji trenutak prije nesreće.

On je mještanima ispričao da je isti taj auto skoro udario njega dok se vozio biciklom, no uspio je to nekako izbjeći, a onda je čuo udarac. 

"Okrenuo se i vidio da Marice više nema na cesti. Išao je pogledati i vidio je u grabi u krvi", ispričala je svjedokinja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.