Pijani mladić u Ivanovcu udario pješakinje pa pobjegao. "Mama ga je dovezla natrag"

Ilustracija: Igor Kralj/PIXSELL

U prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodila u Ivanovcu pijani 22-godišnjak je udario tri pješakinje koje su se kretale uz rub kolnika. Pješakinje su lakše ozlijeđene, a vozač je pobjegao. 

Policija ga je uskoro pronašla i utvrdila da u krvi ima 1.49 promila alkohola. Kod sebe nije imao vozačku dozvolu, objavila je PU osječko-baranjska.

Zbog svega navedenoga vozač je smješten na triježnjenje, a čekaju ga novčane kazne u ukupnom iznosu do 4960 eura, zabrana upravljanja motornim vozilima B-kategorije u trajanju do 9 mjeseci i četiri negativna boda.

Iako u policijskom priopćenju stoji kako su pješakinje lakše ozlijeđene, s tim se ne slaže sin jedne od ozlijeđenih žena, koja je zbog zadobivenih ozljeda završila u Kliničkom bolničkom centru Osijek. On je za Glas Slavonije rekao da je njegova majka teže ozlijeđena i da se nalazi na Odjelu maksilofacijalne kirurgije.

"Prije nesreće je driftao i divljao po selu"

"Mama je imala potres mozga, smrskan joj je nos i pije na slamku. Jedna od susjeda, koja je bila lakše ozlijeđena, pozvala je hitnu pomoć, a mama je bila bez svijesti u kanalu.

Nakon što ih je udario, 22-godišnjak je pobjegao, napravio krug automobilom, vratio se i pitao ih je: 'Šta vam je bilo?' Pravio se lud.

Potom je pobjegao svojoj mami u susjedno mjesto plakati, a ona ga je dovezla natrag na mjesto nesreće. Prije nesreće je driftao i divljao automobilom po selu i ja sam ga vidio. Mojoj mami je od šoka skočio šećer i sad liječnici čekaju da se stabilizira kako bi je mogli operirati", rekao je 43-godišnji sin 62-godišnjakinje stradale u nesreći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.