Pijani muškarac Opelom pregazio 33-godišnjakinju koju je vozio na poklopcu motora

U PROMETNOJ nesreći koja se dogodila u ponedjeljak u 4,40 sati u mjestu Koprivničkim Bregima 33-godišnjakinja D.M. je zadobila teške tjelesne ozljede, doznajemo u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj.

Nju je pregazio pijani 39-godišnjak koji je D.M. i njezina prijatelja prije nesreće vozio na poklopcu motora automobila. U jednom trenutku ona je pala s poklopca te je 39-godišnjak s Opel Vectrom prešao preko nje.

Pili u lokalnom kafiću

Uz to što je u krvi imao 2,47 promila alkohola, 39-godišnji vozač nije položio vozački ispit pa nema vozačku dozvolu. Žena je nakon nesreće prevezena u Opću bolnicu u Koprivnici, a liječnici su sve do danas popodne njezine ozljede karakterizirali kao opasne po život. Prije nego su se odlučili na ovu opasnu vožnju, dvojac je pio u lokalnom kafiću.

Vozač je prijavljen za kazneno djelo izazivanja prometne nesreće te je već sproveden istražnom sucu u Koprivnici. Prijavu je zaradio i 28-godišnjak koji se sa D.M vozio na poklopcu motora jer je prije nemilog događaja i on upravljao Opelom bez vozačke dozvole i u alkoholiziranom stanju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.