Pijani vozač: Presretač na A1 kod Prokljana zaustavio "Bubu" koja se vozila u kontrasmjeru

JOŠ JEDAN slučaj opasne vožnje autocestom u suprotnom smjeru dogodio se danas kod Prokljana gdje se crna VW Buba vozila lijevom trakom prema Zagrebu.

"Radi se o muškarcu s područja Splita, rođenom 1976. godine koji je pod utjecajem alkohola upravljao vozilom zagrebačkih registracija u krivome smjeru pri čemu je izazvao lakšu prometnu nesreću s materijalnom štetom. Naime, ogrebao je vlastiti auto", kažu nam u OKC-u PU šibensko-kninske.

Zasad nam nisu htjeli otkriti koliko je popio, odnosno što je pokazao alkotest. Naša sugovornica iz policije kaže da protiv nesavjesnog vozača slijedi prekršajna prijava i da se trenutno nalazi u šibenskoj policijskoj postaji zbog daljnje istrage.

Iz Hrvatskih autocesta doznajemo kako je Centar 112 zaprimio dojavu o vožnji u suprotnom smjeru oko 13,38 sati, a već za dvije minute vozača Bube zaustavio je policijski presretač na odmaralištu u Prokljanu. Iz HAC-a doznajemo i kako su u nedjelju imali jednu "lažnu" dojavu o vozaču koji se vozi po "krivoj" strani ceste.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.