Pojavila se slika mrtvog psa vezanog za bove kod Omiša. Traje potraga za počiniteljem

Ilustracija: Shutterstock

Na Facebook stranici Dugi rat - Croatia objavljeno je kako je u moru kod plaže Mali Rat u Dugom Ratu kod Omiša u ponedjeljak pronađen zavezan utopljen pas. Pronađen je vezan za bove u moru. Kako se navodi, bio je u vrlo lošem stanju i nije uspio preživjeti. 

Pasmina psa nije utvrđena te je vlasnik također nepoznat. Na ranije spomenutoj Facebook stranici napisali su kako je ovaj slučaj izazvao šok i tugu u lokalnoj zajednici, a mnogi su izrazili svoju zabrinutost zbog ovakvog okrutnog postupka prema životinjama. Napisali su i kako fotografije zbog uznemirujućeg sadržaja neće objaviti. 

Na obali Malog Rata u Splitsko-dalmatinskoj županiji pronađen je zavezan utopljen pas. Pas je pronađen u ponedjeljak ,...

Posted by Dugi Rat - Croatia on Tuesday, June 6, 2023

Nudi se novčana nagrada za informacije o počinitelju

Na Facebooku se oglasila i udruga Aurora iz Omiša iz koje su napisali kako je sigurno netko nešto vidio i sigurno netko nešto zna o počinitelju. Naveli su i kako nadležne službe nisu bile obaviještene o pronalasku psa u moru. 

"Molimo vas javite nam se u inbox ukoliko posjedujete informaciju o počinitelju ovog užasnog čina", napisali su. Zamolili su da im se javi osoba koja je slikala psa, a za informacije o počinitelju ponudili su nagradu od 500 eura. Kasnije su objavili i poruku osobe koja je napisala da uz njihovu nagradu od 500 eura nudi još 2000 eura kako bi ukupna nagrada za informacije o počinitelju bila 2500 eura. 

NETKO JE NEŠTO SIGURNO VIDIO,NETKO NEŠTO ZNA‼️‼️‼️ NADLEŽNE SLUŽBE NISU OBAVIJEŠTENE O PRONALASKU PSA U MORU. MOLIMO...

Posted by Udruga Aurora Omiš on Tuesday, June 6, 2023

Iz udruge Aurora su još napisali kako nitko ne zna gdje je leš psa završio te da je sve prijavljeno policiji. Iz PU splitsko-dalmatinske još se nisu oglasili o slučaju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.